San van San Styles

San houdt zich ook in tijden van corona aan haar slogan Doe Kee Zot, met #sanontour is ze de afgelopen weken drukker dan ooit bezig. Zin in een shopmoment aan je deur? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram-pagina waar je alle outfits rustig kan bekijken. San maakt vervolgens jouw pakketje op maat. Als dat niet makkelijk is!

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Ik probeer creatief om te gaan met de situatie en mijn klanten te blijven inspireren en entertainen met leuke looks, dance videos en nieuwe trends. Het Fun-gehalte blijft belangrijk bij het shoppen 😉

Hoe verandert de lockdown je job?

Het wordt een pak intensiever, alles neemt veel meer tijd in beslag maar het is zeker even actief en het blijft heel persoonlijk en informeel. Ik ga bij de klanten langs en blijf hen persoonlijk advies en suggesties geven. Het is superleuk dat ze zo enthousiast zijn en blij zijn met hun nieuwe spullen. Dat geeft zeker een boost in deze periode!


Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen?

Ik besef maar al te goed dat ik nu orde zou moeten scheppen maar ik heb het gevoel dat ik juist meer wanorde creëer. Mijn shop en stock is momenteel een grote chaos.

Anderzijds was ik net voor de sluiting wel aan het overwegen om wat meer ‘online’ opties aan te beiden onder de vorm van een persoonlijk pakket aan huis. Met #sanontour doe ik dit nu eigenlijk in een versnelde versie.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt? Welke?

Talent zou ik het absoluut niet noemen maar ik doe een poging tot videomontage ;-). Mijn kookkunsten zijn nog even afwezig als voordien maar mijn wijnkennis er wel op vooruit gegaan!

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Beide: vaak in een leuke denim met bloesje wanneer ik on tour ben en thuis in comfy legging in sweater… Maar met het mooie weer trek ik wel een nieuwe zomerjurk aan en ik heb dus ook al wat items uit mijn eigen shop gescoord. 

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Ik heb enkele boeken klaarliggen maar nog niet in begonnen… (te druk!). Momenteel hou ik het bij mijn favoriete fashion magazines, Elle & Feeling

Favoriete app op je smartphone?

Ik kijk veel vaker op m’n HelloFresh App om te zien wat de nieuwe gerechten zijn… Ook Too Good to Go en Deliveroo worden meer gecheckt en ik probeer zo verschillende lokale restaurants uit die take away aanbieden. Op die manier voelt het toch een beetje aan als ‘op restaurant’.


Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Euh, 30 dagen zonder alcohol? Neen, iedereen zeker eens goed tegen mijne gilet trekken. Willens nillens.

Zin in een shopsessie met San? Dan ben je op haar Instagram aan het juiste adres.

Website: https://sanstyles.be/

San in de nieuwe lentecollectie.
San doing what she does best: kleuradvies geven!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: