ProjectenVerzekeringskantoor Kiekens

Verzekeren saai? Niks van. Als copywriter is het belangrijk om complexe materie op een heldere manier over te brengen. Daarom is het altijd interessant om op zoek te gaan naar een anti-expert. Want, hoe minder je copywriter weet, hoe meer je lezer leert.

David van Dive In

Elien nam de teksten voor de website van Dive In voor haar rekening. De aanpak van de anti-expert resulteerde in heldere teksten over complexe materie.

Thomas van WhyNot.Digital

Thomas runt productiehuis WhyNot.Digital. Hij werkt vanuit Gent, maar je komt hem over heel Vlaanderen tegen. Elien beheert de sociale media van WhyNot.Digital.

Klara & Guy van De Keyser & De Kok

De Keyser & De Kok in Zaffelare, dat is next level lunchen en dineren. Klara en Guy gaan er prat op je in een informele sfeer te ontvangen. Hier staat beleven centraal, en blijf je niet zomaar braaf aan je tafeltje zitten.

Bantoe

Stefanie van Bantoe organiseert verantwoorde reizen naar Afrika. Wie met Bantoe reist, reist lokaal. Elien nam haar volledige website onder handen en maakte de content SEO-proof.

San Styles

De leukste shop in Gent en omstreken vind je in Mariakerke. San van San Styles ontvangt je er met open armen en geeft elke klant stijladvies op maat. Onder het motto Doe kee zot runt ze haar shop waar merken zoals Moliin, Six Ames en Second Female in de rekken hangen. Shop local! “Elien is…

Gosset Hotel

Een mens zou beginnen denken dat ik geen andere klanten heb dan hotels. Geloof mij, ik kan écht voor andere businesses schrijven ook. We hebben met veel plezier samengewerkt met Elien. Ze analyseerde aandachtig onze website en leverde in korte tijd zéér goed werk. Vervolgens heeft zij ons ook de mogelijkheid geboden om via telefoon…

Auberge du PĂŞcheur

Zowat elke Gentenaar kent de Auberge. Hier aan de kronkelende Leie-arm in Sint-Martens-Latem is een magnifiek uitzicht gegarandeerd. Auberge du PĂŞcheur contacteerde mij met de vraag hun website SEO-gewijs aan te pakken. Dat is wat ik deed, met een positief resultaat! “Dankzij de positieve resultaten van ons zusterhotel in Sint-Niklaas hebben wij met Auberge du…

Hotel Serwir

Elien loves feedback! Hotel Serwir is een van mijn tevreden klanten. Wil jij ook een van mijn happy klanten worden? Contacteer mij voor de SEO-optimalisatie van je website.

Amazing Destinations

Meer dan twee jaar werkte ik fulltime aan de marketing van Amazing Destinations. Honderden hotels schreef ik uit, ontelbaar veel Facebook-en Instagramberichten en ook het aantal nieuwsbrieven is niet bij te houden. Ik heb de halve wereld al schrijvend kunnen ontdekken. De andere helft volgt ooit misschien en zo kan ik mij nog meer verdiepen…

%d bloggers liken dit: