Nele van Knus

Knus, dat is knus ontbijten met vrienden en familie. Nele serveert je van donderdag tot maandag heerlijk ontbijt vol verse koffiekoeken en kakelverse eitjes. Je kan er ook ontbijtmanden bestellen die aan huis geleverd worden. Hoe doet Nele van Knus dat tijdens de lockdown?

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden? 

Ik probeer af en toe leuke foto’s of quotes te posten, even te informeren hoe alles met iedereen gaat, nieuwe producten of uitprobeersels te posten.

Hoe verandert de lockdown je job? 

Ik ben volledig gesloten, ik doe ook geen levering of afhaal, omdat ik persoonlijk vind dat met eten het risico te groot is. Ook al verlies ik hierdoor centen, het is tegen mijn geweten.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen? 

Ik heb de menukaart onder handen genomen en ben aan het kijken naar nieuwe producten. Daarnaast heb ik ook een klein winkeltje aan de ontbijtbar dat ik nu wil uitbreiden en eventueel een webshop mee starten.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt?

Geduld hebben! 😂

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans? 

De eerste twee weken droeg ik sweatpants, nu doe ik al wat meer moeite. De ene dag sweatpants andere jeans, zolang het wel comfy is!

Favoriete boeken? 

Ik heb een abonnement op flow magazine, geen boek wel mijn favoriet! Het magazine gaat over mindfullness en omgaan ermee, ideaal in deze periode dus!

Favoriete app op je smartphone? 

Instagram, daar blijft het ten minste positief.

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen? 

Opendoen natuurlijk 😋 Maar daarnaast mijn familie opzoeken, want ik mis ze! Vooral mijn tweelingzus die in Oostende woont.

Meer weten over Knus? Neem dan een kijkje op de website en Instagram-pagina van Nele.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: