Inge van Amazing Destinations

Inge is zaakvoerder van Amazing Destinations. Amazing Destinations is niet het average reisbureau en levert geen pakketreizen aan. Met elke klant wordt samengezeten en van a tot z gefinetuned, om zo tot een droomreis te komen die nooit meer te vergeten valt. De baseline Memories For Life is dan ook geen loze slogan – daar kruipt u-ren werk in.

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Enthousiast is een groot woord in coronatijden… Ik denk dat veel klanten ongerust zijn: kan ik nog reizen, wanneer zal ik nog kunnen reizen, wat gebeurt er met mijn geboekte reis, wanneer zal reizen weer veilig zijn, etc…. We sturen regelmatig een e-nieuwsbrief uit om klanten te informeren, hen gerust te stellen en hen te inspireren.

Hoe verandert de lockdown je job?

Fysiek en mentaal. De kantoren zijn alle drie gesloten, de meeste werknemers staan op technische werkloosheid. Wie nog werkt, werkt van thuis uit. Zo een economische klap heb ik in mijn volledige carrière nog niet meegemaakt. Dagelijkse vergaderingen om 9.30u houden de spirit erin, waarbij we problemen voor klanten bespreken en ook toch nog eens goed kunnen lachen.

En mentaal: corona zet de wereld even stil. Na de eerste schok ga je nadenken. Hoe kom ik hieruit. En nog belangrijker: hoe wil ik hieruit komen? Dit is het moment om na te denken en te schakelen.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen? Zo ja, wat doe je dan?

Ja, dit is het moment. Hier wil ik anders uitkomen met Amazing Destinations. Nu wordt nagedacht over hoe we gaan herlanceren, op welke doelgroepen zal gewerkt worden, met welk aanbod? En hoe gaan we dat naar buiten brengen. Ik plan nu ook in waarin ik verder ga in investeren op vlak van marketing en de eerste stappen zijn hierin reeds gezet.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt? Welke? 

Niet echt. Ik heb wel beslist om de dag terug te starten met sport en dat 3 maal per week. Het geeft me energie. Dat wist ik vroeger ook, maar toen maakte ik er geen tijd voor. En ook op de niet sport dagen, beweeg ik meer. Ik wil dat niet meer lossen, zelfs niet wanneer we back to business zijn.

Ik heb ook terug tijd om De Tijd te lezen, mega boeiende krant, en boeken. Ik ben bezig in Shoe Dog, het leven van de CEO van Nike, een topper. Een bron van inspiratie!

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Gezellige knuffelkleedjes en teenslippers. En make-up. Jeans knellen, dan kan ik me niet concentreren. En in sweatpants heb ik het gevoel dat ik in mijn sofa lig en kan ik me ook niet concentreren. Een mix is ideaal.

Favoriete boeken en waarom je ze zou aanraden/waarover ze gaan?

Oei, dat onderwerp hadden we al gehad.

Favoriete app op je smartphone en waarom?

Sudoku. Dat deed ik vroeger al en nu doe ik het vooral ’s nachts als ik niet kan slapen, waardoor ik daarna nog minder kan slapen :-). Vrij verslavend. Ook ideaal om de ellenlange Terzakes en De afspraak door te komen als het alweer gaat over mondmaskerdiscussies.  

En Houseparty! Ik hoor mijn zoon in München nu meer dan vroeger. Heerlijk bijkletsen met een apero (of twee).

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Een pintje pakken op café met vrienden en knuffelen.

Wegdromen tijdens de lockdown? Dat doe je op de website van Amazing Destinations.

En ook de Instagram-pagina neemt je mee naar de verste uithoeken van de wereld.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: