Fanny en Jo van Jo_Fashion

Fanny en Jo van Jo_Fashion staan bekend om hun excellente gevoel voor mannenmode. In hun shop vind je merken zoals Ted Baker En Hugo Boss. Zelf zijn ze elke dag op hun paasbest te vinden in hun winkel. Wat ze dezer dagen dragen? Dat vroeg ik mij ook af. 

Hoe verandert de lockdown je job?

Samen met mijn echtgenoot heb ik een kledingzaak voor heren in Oostkamp: Jo_fashion. De coronacrisis is ook voor ons een ramp, de angst om ziek te worden begint nu ook plaats te maken voor de financiële schrik.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen?

We hebben pas ons eigen winkelpand gekocht en hangen nu vast aan zowel huur in ons ene pand en lening in ons andere pand. Dit zou de drukste periode van het jaar moeten zijn, alle kledij is binnen. 

Normaal gingen we nog een paar maandjes wachten om te verhuizen maar we hebben nu van deze vier weken gebruik gemaakt om onze nieuwe winkel in te richten. 

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

We proberen onze klanten warm te houden door veel te posten op sociale media, ook leveren we aan huis (met handschoenen en mondmaskers). Naar de toekomst toe gaan we blijven werk maken van de online verkoop. Nu verkopen we af en toe iets online, maar je voelt dat het vooral uit steun is van onze lieve klantjes. 

Onze sterkte is dat we alles met z’n twee doen als koppel dus nu we 24/24 samen zijn is er eigenlijk niet zoveel verschil , we zijn het gewoon.

Outfit tijdens de lockdown: jeans of sweatpants?

Meestal zijn we voor ons werk tot in de puntjes opgekleed, mijn man in pak en ik met hakken en jurk … Maar die laten we nu toch even achterwege, nu lopen we in sweatpants rond.

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Het eerste wat ik zal doen na de crisis is mijn ouders en schoonouders eens goed vastpakken, mijn broer en zus opzoeken, onze vrienden … Dat is toch wel een gemis. Gelukkig komen de kinderen nog week/week en zijn we tot nog toe gespaard van het virus. We verlangen al om terug onze zaak open te doen want we missen de babbels met de klantjes en het normale leven. #stayhealthy   

Neem zeker een kijkje op de website van Jo_Fashion voor de nieuwste trends in herenkledij-land. Ook op de Facebook-pagina krijg je regelmatig een update.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: