Dorine & Evie van Cambier Gin, Wine & Bubbels

Evie en Dorine zijn bekend in heel Evergem en omstreken. ’s Zomers is het bijna aanschuiven om hun vrolijke openluchtbar ’t Weiland in Wippelgem nog op te kunnen. De drankjes zijn zo mogelijk nog vrolijker; van mocktails naar cocktails en ook een rosé of cava hoort erbij. Dorst gekregen? Reserveer dan nu jouw apéro aan huis met Cambier Gin & Bubbels!

Wat doen jullie om je klanten enthousiast te houden?

’t Weiland kon jammer genoeg de deuren niet openen met de start van de lente. Bij goed weer is het zo gezellig vertoeven bij ons met een cocktail, mocktail, gin of  andere verfrissende drankjes. Wij doen dit enorm graag en we voelden dat we het al gauw zouden gaan missen. 

We  bleven niet bij de pakken zitten en zochten naar een manier om de pijn te  verzachten gedurende de lockdown, zowel voor ons als voor onze klanten . Hierbij besloten we te gaan voor een formule waarbij wij nog steeds onze klanten konden ontmoeten (op veilige afstand uiteraard) en zo hen een beetje lentegevoel aan huis te bezorgen.

We hebben een eigen busje waarmee we ook op feesten en evenementen aanwezig zijn. We trokken ermee naar buiten, naar onze klanten. ’t Weiland op wielen! Onze klanten geven op voorhand hun bestellen door en hup, weg zijn we. ☺

Hoe verandert de lockdown je job?

Dit is uiteraard een andere manier van werken. We gaan de baan op en moeten ons goed voorzien. We vragen dan ook aan onze klanten om tijdig hun bestelling door te geven. Het vraagt nog iets meer praktische voorbereiding dan als we vanuit onze vaste stek werken. Maar het werkt wel op deze manier en daar zijn we héél blij om.

Stel jullie nu orde op zaken of gaan jullie op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om jullie business verder uit te bouwen?

We werken nu met deze formule waarbij we aan huis leveren. Van zodra we terug de deuren mogen openen zullen we blij zijn onze klanten daar te mogen verwelkomen. Het vormt voor ons een mooie tussenweg om deze periode te overbruggen. Hierna hopen we wel terug te gaan naar hoe het vroeger was. Uiteraard niet alleen op ’t Weiland maar ook op feesten en andere evenementen hopen we terug van de partij te zijn.

Hebben jullie nieuwe talenten en passies ontdekt?

Deze manier van werken vraagt nog meer voorbereidingswerk. Zo krijg je op voorhand de bestellingen door van de klanten. Er is meer heen-en weer verkeer betreft mails/telefoons. We moeten onze route doordacht uitstippelen en dat is spannend – maar het lukt ons wel!

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Jeans! 

Favoriete boeken? Waarom zouden jullie ze aanraden?

Evie: Stuff Every Husband Should Know. Een ludiek boekje met all the skills die een man nodig heeft in een gezin/huishouden/etc.. Kan een aanrader zijn als ondernemende vrouw 😉 

Dorine: Ik verkies een ontspannend tijdschrift, zoals Flow en Happinez

Favoriete app op de smartphone?

Eigenlijk zijn er twee apps die we nu heel frequent gebruiken. Ten eerste WhatsApp. We zijn zo dankbaar dat we sociale media hebben om met elkaar in verbinding te blijven in deze tijden. En natuurlijk ook Instagram om onze volgertjes up-to-date te houden ☺

Wat is het eerste dat jullie na de lockdown zullen doen?

Op persoonlijk vlak is dit zeker terug genieten van de aanwezigheid van ons gezin en vrienden. Dit hebben we, zoals iedereen, enorm gemist. We kijken er naar uit om op zondag terug bij onze ouders op de koffie te gaan met het hele gezin en te genieten van de gezellige drukte.

Op professioneel vlak willen we ons volledig gooien op het bezorgen van een leuke en ontspannende zomer aan onze klanten op ’t Weiland. 

🍸🍸🍸 Als je gedachten nu nog niet afdwalen naar een zomers terras met verfrissende cocktail, weet ik het ook niet. Cambier Gin & Bubbels van ‘t Weiland boeken, doe je makkelijkst hier. 🍸🍸🍸Open op vrijdag, zaterdag en zondag.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: