Claudia van Elite Nails Beauty Box

Claudia en Brigitte zijn sinds jaar en dag experten in alles wat beauty omvat. De passie bij deze twee dames is dan ook ongezien. Dagelijks scholen ze zichzelf bij en sporen ze de nieuwste trends in beautyland op.

Een mama en dochter met pit dus. Steevast aan de slag met als credo: never stop!

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Ik probeer af en toe iets te posten op mijn verhaal via Instagram en Facebook. Niet te veel, want buiten de lockdown zien of horen ze mij in principe ook maar 1 à 2 keer per maand, laten we ervoor zorgen dat ze mij/ons niet beu geraken😉. Maar toch, als ik er aan denk probeer ik hen op de hoogte te houden van wat ik aan het doen ben. Of ik toon nieuwe kleurtjes die uitkomen … voor na de lockdown dan.

Hoe verandert de lockdown je job?

DRASTISCH! Van alles naar niets… de eerste week wachtte ik wat af maar het bleef maar duren.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen?

Ja, je hebt werk met je boekhouding op orde te zetten, documenten aan te vragen i.v.m. premies, je huishouden, onafgewerkte klusjes in huis… Maar ik voelde me niet nuttig🤷🏻‍♀️. Dus is mijn doel ➡️een nieuwe webshop waar ik al even aan dacht en mijn klanten uit de nood proberen helpen met nagellakjes, vijlen, … Kortom een emergency kit.

Daarvoor maakte ik ook een filmpje op mijn Facebook-pagina om hen uit te leggen hoe klanten best hun nagels kunnen onderhouden. Dat doe ik nu… website maken, pakjes maken, versturen, aankopen wat mensen vooral nu kunnen gebruiken (ook op aanvraag), fotograferen van juweeltjes om op de webshop te zetten… Ik heb eigenlijk een fulltime job maar het leuke is wel: Ik moet mijn kot niet uit en kan ook nog wat genieten van het mooie weertje.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt? 

Nieuwe talenten… Ik zou niet zeggen talent maar heb ontdekt dat ik toch nog geduld kan hebben om de webshop uit te bouwen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er in begin geen meester over zag. Het zal misschien nog niet perfect zijn maar al doende leren we!

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Bikini 🤣 het lijkt wel al zomer! Top en jeansshort.

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Ik ben niet zo een lezer… en ‘t is raar om te zeggen, maar ik heb weinig tijd om een boek te lezen. Lezen doe ik wel maar eerder het internet afschuimen over hoe en wat om de webshop te maken.

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Mijn mama nen dikke knuffel geven! Gezellig samen zijn met de vrienden! En zoveel mogelijk onze klanten terug ontvangen!

Claudia’s nagels-in-nood-filmpje kan je hier vinden. Op de Facebook-pagina kan je alvast heel wat post corona inspiratie opdoen.

Beautyshoppen kan je ondertussen doen op de vers gelanceerde website https://elitenailsandbeautybox.be/

Claudia van Elite Nails met haar favoriete attribuut: een vijl ;-).
Claudia van Elite Nails met haar favoriete attribuut: een vijl ;-).
Brigitte van Beauty Box en haar passie voor make-up.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: