Bram van Gheysen Printing

Gheysen Printing is een drukkerij bekend in Oostkamp en ver daarbuiten. Het bedrijf groeide van copycenter uit tot een digitale drukkerij vol moderne snufjes. En als je je bedenkt hoe een drukkerij in godsnaam creatief kan omgaan met de lockdown? Think again! Want Bram en zijn enthousiaste team hebben daar iets heel leuks op gevonden!

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Ik heb zelf kleine kindjes en om die bezig te houden, neem ik uit de drukkerij wat knutselpapier mee en druk ik kleurplaten af.

Zo kwam ik op het idee om voor onze klanten en mensen uit de buurt knutselpakketjes klaar te maken en deze aan ons raam te bevestigen. Mensen met kinderen die in de buurt een wandeling maken kunnen dan eentje meenemen.

Hoe verandert de lockdown je job?

De lockdown heeft een grote invloed om mijn werk/bedrijf. Waar wij normaal veel drukwerk verzorgen voor scholen, winkelketens, horeca en evenementen, valt dit nu grotendeels terug op geboortekaartjes en ander gelegenheidsdrukwerk.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen?

De eerste weken heb ik de tijd genomen om één en ander op orde te brengen wat betreft boekhouding en administratie die normaal gezien veel langer blijft liggen.

Daarnaast concentreer ik mij nu op de verschillende mogelijkheden van mijn print- en afwerkingsmachines, waarvoor wij anders geen tijd hebben. Op die manier kunnen we nieuwe mogelijkheden aanbieden voor klanten uit de grafische sector.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt?

Een talent of passie zou ik het niet meteen noemen, maar gezien mijn vriendin in de zorg staat ben ik overdag quasi fulltime huisvader. Ik sta veel meer dan vroeger in voor het huishouden en de zorg voor onze 2 kindjes. Ik moet zeggen dat dit mij toch een vorm van voldoening geeft.

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Thuis graag zo gemakkelijk als mogelijk, maar als ik in mijn bedrijf ben dan hou ik het graag iets deftiger, alhoewel er mij toch (bijna) niemand ziet.

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Ik ben sinds lang fan van quasi al het werk van Johan Op De Beeck en Bart Vanloo. Zij schrijven doorgaans geschiedkundige non-fictie boeken, maar beiden zijn meester vertellers, en hun boeken zijn echte page-turners.

Favoriete app op je smartphone en waarom?

Meer dan ooit Whatsapp, zo kunnen mijn kindjes nog eens hun grootouders nog eens zien of horen.

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Vrienden uitnodigen en mijn favoriete café en restaurant een bezoekje brengen.

Meer info over de mogelijkheden bij Drukkerij Gheysen kan je vinden op de website.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: