Blog

What’s
new

Caroline van Dar Azaouia

Caroline runt een dromerig boutiquehotel in Asilah, Marokko. Door de coronacrisis was ze genoodzaakt haar hotel te sluiten. Wat ze in tussentijd deed lees je hier.

Baptist Gevaert

Mocht er een wedstrijd bestaan die De Mooiste Tuin van Vlaanderen heet, kon je die gegarandeerd winnen met Baptist Gevaert aan jouw zijde. Op zoek naar iemand die je tuin kan onderhouden?

Nick van Budget Autoglas

Nick van Budget Autoglas vervangt de ramen van jouw auto in no time. Hij heeft steeds een grote stock op voorraad en kent het vak als geen ander.

Falco van der Schueren

Falco is freelance historicus en doet maar al te graag onderzoek naar jouw middeleeuwse mysterie. Lees hier hoe een historicus de lockdown overleeft.

Thomas van WhyNot

Thomas van WhyNot is de man die je nodig hebt als je een geslaagde (bedrijfs)video wil. Nu je offerte aanvragen = razendsnelle service!

Inge van Amazing Destinations

Inge staat samen met haar man Peter aan het roer van Amazing Destinations. Een high-end reisbureau dat je een reis bezorgt die je nooit meer vergeet. Van Tanzania tot Tahiti en van Bali tot Brazilië.

Valery van Moto Moto

Valery verloor haar hart in Kenia. Daarnaast heeft ze ook een voorliefde voor sprekende kleuren en vrolijke juwelen. Haar duurzame merk Moto Moto is een must see and buy. Meer daarover lees je hier.

Cathy, Franky en Dieter van Cafralu

Familiebedrijf Cafralu in één zin omschrijven is niet eenvoudig. Hun portfolio is enorm gevarieerd, maar er is één gemeenschappelijke deler: metaal. Lees hier hoe ze te werk gaan tijdens deze lockdown.

Katrien van Indesi

Katrien van Indesi in Oostkamp gaat dag in dag uit op zoek naar de meest frisse look voor je interieur of dat ene accessoire dat het perfecte cadeau is. Hoe zij de lockdown aanpakt? Lees het hier.

Maxine van Maxine Stevens Stories

Maxine is jonge mama en fotografe. Het liefst van al maakt ze 1001 foto’s per uur van haar twee mini’s. En dat kan jij nu ook doen hé, want Maxine heeft heel wat tips voor jou! Must do tijdens de lockdown: een cursus fotografie.

Marlies van Purpose

Marlies van Purpose maakt niet zomaar handtassen en lederen accessoires. Haar creaties hebben een doel: ze zijn duurzaam en ecologisch verantwoord. Hoe gaat zij op dit moment te werk?

André-Nicolas van Bar Rolin

André-Nicolas van Bar Rolin kan je in het hart van suikerstad Tienen vinden. De horeca moest de deuren sluiten en dus moest Bar Rolin op zoek naar een creatief alternatief.

Klara van De Keyser en De Kok

Klara en Guy runnen een feestlocatie om u tegen te zeggen. In tijden van corona is dat echter geen eenvoudige job. Hoe zij dit alles omdraaien tot een positief gebeuren lees je hier.

Bert van Studio Engarde

Bert is Art Director en grafisch talent bij Studio Engarde in Gent. Ondanks de lockdown is hij is nog steeds bereikbaar voor zijn klanten. Hoe hij dat doet met het vierkoppige team lees je hier.

Dorine & Evie van Cambier Gin, Wine & Bubbels

Dorine en Evie zijn creatieve duizendpoten die je elke zomer verwelkomen op ’t Weiland in Wippelgem. Tijdens de corona crisis komen ze maar al te graag jouw apero aan huis bezorgen!

David van David Carter

DJ David Carter is de man die je nodig hebt om jouw feestje op gang te brengen én te houden. Hoe hij de quarantaine doorbrengt lees je hier.

Jonas van Renaissance

Jonas van broodjeszaak Renaissance hoopt dat dit corona tijdperk snel over is – hoewel zijn nieuwe fulltime job als huisvader hem ook wel ligt. Hoe hij zijn tijd spendeert, lees je hier.

Julie Steyaert

Julie Steyaert woont en werkt in Londen als Camera Trainee. Ze moest terugkeren naar België door de coronacrisis. Hoe zij haar dagen vult? Dat lees je hier.

Claudia van Elite Nails Beauty Box

Elite Nails Beauty Box gaat ook in tijden van corona heel creatief te werk met marketing. Hoe zij hun klanten enthousiast houden, lees je hier.

Stefanie van Bantoe

Stefanie van Bantoe gaat ook tijdens de corona crisis aan de slag om haar klanten te blijven inspireren. Hoe ze dat doet lees je hier.

San van San Styles

San van San Styles is een multi creatief talent dat tijdens deze crisis op een heel originele manier haar shop tot bij jou brengt. Lees hier hoe ze dat doet.

%d bloggers liken dit: