Bert van Studio Engarde

En garde! We kennen allemaal de basics van Photoshop en prutsen al graag eens met Canva, maar het echte werk laat je toch beter over aan een professional. Grafisch Designer Bert Van Haute van Studio Engarde is zo iemand. Studio Engarde is te vinden aan de Tondelier-site in Gent en heeft een divers portfolio waar onder andere Cambio en Bird – van de stepkes, jawel – deel van uitmaken. Wat Art Director Bert doet ten tijde van lockdown lees je hier.

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Wij zijn super beschikbaar. We staan paraat om onze klanten mee te begeleiden doorheen deze crisis, door ze bijvoorbeeld te helpen met mailings, social media campagnes, HR communicatie, etc. 

Onze volgers op social media krijgen regelmatige updates over onze creatieve uitspattingen. 

Hoe verandert de lockdown je job?

In normale omstandigheden werken wij vanuit ons kantoor op de Tondelier-site. Daar werken Philippe, Nick, Julie en ik dagelijks aan grafische projecten. 

Momenteel werken we allemaal van thuis uit, dus je kan wel zeggen dat het vooral op sociaal vlak aanpassen is. De meetings houden we virtueel, de gezamenlijke vieruurtjes zullen we moeten inhalen na de quarantaine :-).

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen?

Voorlopig mogen wij niet klagen en hebben we nog werk genoeg, dankzij enkele grote(re) klanten. Mocht deze crisis langer aanslepen dan verwacht, zou ik de tijd nemen om ons eigen merk (Studio Engarde) te rebranden & bedenken hoe we ons bedrijf meer future-proof kunnen maken, door bijvoorbeeld thuiswerken nog beter te stroomlijnen.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt?

Laat ons zeggen dat ik mijn Playstation terug van onder het stof heb gehaald :-). 

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Met dit mooie weer, gemakkelijke & lichte kledij.

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Ik lees (te) weinig boeken. We hebben thuis geen tv, maar tijdens deze corona-crisis kijk ik wel vaker naar Netflix via mijn tablet. Aanrader: Tiger King!

Favoriete app op je smartphone?

Instagram. Zo blijven we op de hoogte van wat er gaande is op creatief vlak. 

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Eens op café gaan met vrienden! Enfin, sociaal contact in het algemeen zal wel deugd doen.

En BBQ’s. Veel BBQ’s.

Op zoek naar een heropfrissing van jouw logo en huisstijl? Kijk dan snel eens op de website van Studio Engarde. Ze hebben je zeker en vast iets te bieden!

Op hun Instagram kan je alvast hun creatieve uitspattingen volgen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: