Baptist Gevaert

Vakantie in eigen tuin kan komende zomer al eens realiteit worden, maar dat hoeft geen drama te zijn. Baptist Gevaert komt met alle plezier jouw tuin tot die van Versailles of Monet omtoveren. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een vrolijk drankje. 

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Mijn klanten enthousiast houden is in mijn geval niet zo moeilijk. De meeste van mijn klanten zijn thuis en willen hun tijd graag doorbrengen in een nette tuin. Het enige wat ik dus moet doen is op tijd komen en de tuin netjes achterlaten. De mensen zijn ook erg dankbaar dat ze van hun mooie tuin kunnen genieten.

Hoe verandert de lockdown je job?

Er is voor mij niet veel gewijzigd. Ik heb evenveel, zo niet nog meer, werk. Wel moet ik de afstandsregel goed opvolgen. Sommige klanten willen helpen bij de werkzaamheden en dan moet ik er dus voor zorgen dat dit veilig kan verlopen. 

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten om je business verder uit te bouwen?

Orde op zaken stellen is momenteel niet echt aan de orde omdat de opdrachten blijven binnen komen. Dit is uiteraard goed voor mij, maar daardoor blijft mijn papierwinkel liggen. 

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt?

Nieuwe talenten heb ik nog niet echt ontdekt. Wel kreeg ik nu bijvoorbeeld een opdracht binnen om een groen terras te ontwerpen. De mensen vragen tips over welke planten ze op hun terras kunnen zetten en hoe ze die in leven moeten houden. Ik bekijk voor hen dan waar ze de planten best zetten en wat het beste grondplan is voor hun terras. 

Een vraag die er pas kwam toen mensen in hun kot moesten blijven. Wie enkel een terras ter beschikking heeft, wil uiteraard ook genieten van de buitenlucht. 

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

Mijn outfit bestaat vooral uit mijn werkkleren. Thuis wissel ik die graag voor een jogging, maar dat kan pas tegen de avond door het vele werk. Daarnaast ben ik ook nog aan het verbouwen, dus ook in het weekend zijn werkkleren van toepassing. 

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Ik ben geen grote lezer en nu al zeker niet. Als ik al eens een boek vastneem, zijn het boeken die aansluiten bij mijn werkveld of geschiedkundige boeken.

Favoriete app op je smartphone?

Ik ben niet vaak bezig met mijn telefoon. Het blijft meestal beperkt tot het checken van Instagram, Facebook of e-mail. Verder is mijn telefoon wel nodig om buienradar te checken. Erg handig binnen mijn werkveld 😉

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Het eerste wat ik na de lockdown zal doen is eens goed gaan eten. Bij familie op bezoek gaan, zoals mijn oma’s, mis ik ook echt. Ik zorg ook bij hen dat de tuin er proper bij ligt. Meestal gaat dat gepaard met een babbeltje, maar dat kan nu helaas niet meer. 

Al bij al heb ik weinig last van de coronamaatregelen. Ik reken mezelf bij de weinige gelukkigen. Ik hoop dat deze periode snel voorbij is zodat alles weer in z’n normale plooi kan vallen. Voor mijn collega-zelfstandigen zijn dit zware tijden en ik hoop voor hen dat zij ook snel weer aan het werk kunnen.

Is jouw tuin ook toe aan een stevige onderhoudsbeurt, of heb je een creatief idee maar weet je niet waar te beginnen? Stuur dan een mail naar gevaertbaptist@gmail.com of bel 0478/35 20 06.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: