Ann Gyssels van AG Architectuur

Ann Gyssels runt een architectenkantoor. Haar projecten zijn het resultaat van veel creativiteit, duurzaamheid en functionaliteit. Daarbij houdt ze steevast rekening met het evenwicht tussen dromen en wensen, realiteit en haalbaarheid. Tijd om te bouwen en verbouwen dus!

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

De doelstelling is om eindelijk eens een update te doen van recente realisaties en lopende projecten.  Dit is nog niet gelukt, maar dat staat nog op de ‘to do list’.

Hoe verandert de lockdown je job?

Mijn job is gewijzigd. De maatregelen hebben mij wat gedwongen om naast mijn essentiële beroep, ook actief bezig te zijn als floormanager en wat onderwijzende taakjes. Waardoor mijn respect voor deze mensen toch weer groter is geworden.

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen? Zo ja, wat doe je dan?

Er wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om dossiers en documenten te archiveren. Iets wat vaak wordt verschoven naar verlofperiodes wordt nu aangepakt.

Heb je nieuwe talenten en passies ontdekt?

De fiets werd terug van stal gehaald en ik ontdek op de dicht-bij-huis fietstochtjes heel wat mooie hoekjes van ons dorp. Er is iets meer tijd om zelf te koken. Ik geniet van het op zoek gaan naar gezonde receptjes, die op korte tijd kunnen worden klaargemaakt. Iets wat blijvend van pas zal komen.

Outfit tijdens lockdown: sweatpants of jeans?

In mijn job is een jeans of dergelijke handig, een stelling op gaan in een zomers jurkje heel wat minder.  Vandaar maak ik – gezien het vele thuiswerk – er nu gebruik van om mijn jurkjes uit de kast te halen en ervan te genieten.

Favoriete boeken? Waarom zou je ze aanraden?

Bij mooi weer durf ik nu over de middag mijn pauze wat langer te laten doorlopen en neem ik een van de boeken die mijn zoon heeft aangeraden om ook eens te lezen. Iets waar ik anders meestal niet aan toe kom.

Favoriete app op je smartphone en waarom?

Strava. Heb ik nu pas opgestart, alhoewel ik toch regelmatig loop. Ik had niet de behoefte om te weten aan welke snelheid ik liep, of hoeveel kilometer exact.  Ik ben nu de strijd aangegaan met mijn zoon. Alhoewel ik hem in tijd zeker niet zal overtreffen…

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Op bezoek gaan bij de ouders/grootouders. Een datum prikken om die geplande verjaardagactiviteit toch op de een of andere manier te laten doorgaan.

Maar wat ik wel ga proberen vasthouden is het wat meer genieten van de rust.  Die ‘rush naar meer’ wat te laten varen en meer genieten van de familiale gezelligheid.

Plan je te bouwen of verbouwen? Dan kan je Ann contacteren via info@ag-architectuur.be

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: