Andy en Kristien van De Jachthoorn

Andy en Kristien van Slagerij De Jachthoorn in Ruddervoorde doen er alles aan om hun klanten gelukkig te maken. Hoe ze dat doen? Met een portie humor! Zowel op social media als in hun zaak. Catering mogen ze voorlopig niet meer aanbieden. Gelukkig komt daar snel verandering in wanneer jij als lezer binnen enige tijd opnieuw vrienden en familie aan tafel mag verwelkomen.

Wat doe je om je klanten enthousiast te houden?

Onze klanten proberen we enthousiast te houden met enkele berichten op onze Facebook-pagina. Zo delen we foto’s van nieuwe gerechten, een kort filmpje terwijl we zelf genieten van onze bbq thuis of een filmpje van onze rijkgevulde toonbank. 

Daarnaast bieden we ook enkele promoties aan zoals een 3 + 1 gratis van panklare gerechten of een 150 gr + 50 gr gratis voor een slaatje.

Wat we ook doen is met wat humor de mensen op hun plichten wijzen i.v.m. social distancing en ze geruststellen dat alles goed komt. We voelen aan dat klanten blij zijn dat ze bij ons welkom zijn!

Hoe verandert de lockdown je job?

De lockdown zorgt toch voor een verandering in ons klantenbezoek.

Zo zijn onze passantklanten verdwenen. Onze oudere klanten  komen minder frequent, indien ze het ons vragen leveren we aan huis.

Onze catering-opdrachten zijn verdwenen, wat een negatieve impact heeft op ons, inkomen, werk en personeelsbestand.

Klanten die bij ons in de winkel komen hebben wel een groter “winkelmandje” zowel kinderen als de ouders eten nu thuis i.p.v op school of op het werk. 

Ons personeel gerust stellen, dat werken kan  met de nodige voorzorgen .

Ook zij zouden liever bij hun kinderen thuis zijn met economische werkloosheid. We proberen vooral om de onrust om te buigen in geruststelling

Stel je nu orde op zaken of ga je op zoek naar nieuwe producten en/of manieren om je business verder uit te bouwen? 

Orde op zaken stellen is er altijd.

We hebben wel enkele nieuwe artikelen in ons assortiment  om de klanten te triggeren om tot aan onze winkel te komen. Klanten kopen nu graag alles in een keer in de supermarkt om hun verplaatsingen te beperken , we ondervinden dat aan de surplus in onze tweede zaak, een slagerij in een supermarkt.

Heb je nieuwe talenten of hobby’s ontdekt?

Daar we verder werken op hetzelfde tempo als voor de coronacrisis, blijven we onze hobby (fietsen) uitvoeren als gewoonte

Outfit tijdens de lockdown: jeans of sweatpants?  

Onze outfit bestaat uit werkkledij tijdens ons werkdagen. En de combinatie van jeans en sweatpants 

Favoriete boeken? 

het boek DURF van Bart Verhaeghe , een man met een visie die ondanks tegenwerkingen van overheid of belangengroepen toch verdergaat voor zijn droomprojecten.

Ik heb uit dit boek geleerd om te durven dromen, berekende risico’s nemen en dat samenwerken met mensen die dezelfde inzet en passie delen kan pas tot succes leiden.

Favoriete app op de smartphone?  

De app van HLN, om alles te weten over de evolutie van de coronacrisis, maar ook die van de overheid, die de maatregen toelicht i.v.m. corona.

De app en eigenlijk de nieuwsbrief  van Unizo om de laatste nieuwtjes te horen, lezen omtrent zaken doen.

De nieuwsbrief van onze dienst economie van de gemeente, waar je de samenvatting vindt van acties (zoals Winkelhieren, ik koop lokaal en de links van de overheid info)

Wat is het eerste dat je na de lockdown zal doen?

Terug samen sporten, even samen wat babbelen, zorgen delen, om mentale rust te vinden. Mijn oudere familieleden terug bezoeken als we nog de kans krijgen, want in een druk leven wordt dit teveel uitgesteld.

Online je vleesjes voor de bbq van dit weekend bestellen? Dat doe je via deze link.

Inspiratie nodig? Die kan je op de Facebook-pagina vinden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: